Gratis proefles

Recensies

Mike schreef

Vele, echt vele uren met Sander in de auto gezeten. En daadwerkelijk elke les voelde ik me thuis. Gesprekken over van alles gehad, gelachen om van alles samen (hoe slecht (ik bedoel natuurlijk goed) Sander zijn grappen soms zijn). Ook als ik soms even de rust kwijt was, wist Sander mij zo te helpen om alles weer tot rust te brengen. Hij weet precies wat hij wanneer moet doen om tot het beste resultaat te komen. En dankzij dit alles heb ik met 1 praktijkexamen mijn rijbewijs gehaald. Ik moet zeggen, ik ga het wel missen, ook de goede slechte grappen. Ik ben blij om bij rijschool Klijn te hebben gereden. Sander, heel erg bedankt voor alles!

28-05-2020 om 16:50 uur

Elisa schreef

Zelfs ik met mijn add heb mijn rijbewijs weten halen door Sander. Ik heb erg gezellige en leerzame lessen bij hem in de auto gehad. Heel erg bedankt dat je het zo lang met mij hebt uitgehouden!

15-04-2020 om 11:52 uur

Noortje schreef

De rijlessen bij Sander waren super! Erg leerzaam en altijd gezellig! Hij weet precies wanneer je wat aan kan. Je krijgt er iedere keer een nieuwe oefening bij, zodat je het op je eigen tempo leert. Daarnaast stelt hij je erg op je gemak en geeft je een evaluatie per les, zodat je weet waar je de volgende les aan kan werken. Ook is Sander niet te flauw voor een grapje tussendoor. Alles in 1x gehaald en zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!

14-02-2020 om 15:15 uur

Juliƫn schreef

Rijlessen bij Sander waren altijd gezellig, maar daarnaast ook leerzaam. Hij weet precies waar je kwaliteiten liggen en ook waar nog extra aandacht aan besteed mag worden. Sander is zeker niet vies van wat grapjes tussendoor, dat maakte het gezellig en stelde mij op mijn gemak. Deze rijschool is dan ook zeker een aanrader!

08-02-2020 om 18:40 uur

Jamie schreef

De rijlessen bij Sander waren top! Ik wou graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen en bij Sander is dit gelukt! Sander voelt je haarfijn aan en weet precies wat je nodig hebt en hoe daar op in te spelen. Onder de rijlessen houdt Sander de humor erin. En zelfs met mijn faalangst is het gelukt! Als ik het over zou moeten doen dan weer bij hem! Een top instructeur!

23-12-2019 om 20:53 uur

Daan van den Busken schreef

Sander zorgt altijd voor een leerzame maar gezellige sfeer in de auto. Zeer tevreden over de lessen.

20-11-2019 om 20:35 uur

Saskia schreef

Super leuke en leerzame rijlessen gehad bij Sander. Zeker een aanrader! Weet je ook goed te begeleiden bij spanningen voor het praktijkexamen.

19-11-2019 om 20:39 uur

Tijl schreef

De rijlessen waren echt wel top, ik zou het bijna overnieuw willen doen.

19-11-2019 om 17:04 uur

Jessica Tjon schreef

Super leerzame en gezellige lessen gehad bij Sander! Naast de spontane meezing momenten met de radio en enorm slechte woordgrappen, is Sander ook een heel fijne rustige instructeur. Ik ben daarom ook in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. Zeker een aanrader!

19-11-2019 om 16:12 uur

Sanne Jansen schreef

De rijlessen met Sander waren altijd heel gezellig! Met de hulp van Sander heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Bedankt voor alle leuke lessen!

19-11-2019 om 16:04 uur

Laat een reactie achter