Gratis proefles

Over Rijschool S Klijn

Toen ik mijn rijbewijs haalde wilde ik graag alle rijbewijzen halen en rij-instructeur worden. Het halen van de rijbewijzen heeft niet zo lang geduurd maar rij-instructeur bleef lange tijd een droom. Uiteindelijk in 2005 werd die droom toch werkelijkheid en tot op heden geef ik nog steeds met veel plezier les en hoop dit nog lang te mogen doen.

Wij leren graag jong en oud autorijden

Rijschool S.Klijn werkt met RIS (Rijopleiding In Stappen). Op deze manier kunnen wij u persoonlijk en op maat begeleiden. Het aantal lessen is afhankelijk van uw ervaring en leerstijl.

Faalangst

Mocht u last hebben van zenuwen tijdens het rijden, dan helpen wij u daar zo goed mogelijk mee om te gaan.Wij zijn daarnaast gecertificeerd in het persoonlijk begeleiden bij faalangst.

Veilig autorijden

Als uitgangspunt geldt dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw rijgedrag en reacties op de weg. Zo leert u bij ons tijdig rekening te houden met moeilijke situaties en sociaal rijgedrag.

Milieu

Met het nieuwe rijden, rijd u efficiënter, zuiniger én milieuvriendelijker. Daarmee bespaart u al gauw 10% brandstof en rijd u zo 100 km meer op een tank. www.hetnieuwerijden.nl

Stuur een app